Antrojo karantino pasekmės Lietuvos verslui

Mažėjant gyventojų perkamajai galiai, ne paslaptis, kad tai labai rimtai atsilieps ir verslui. Ypač turint omenyje, kad verslo veiklos ribos taip pat yra labai apribotos, kai tenka visą prekybą kelti į interneto erdvę, o paslaugas siūlyti ribotam skaičiui žmonių, nes klientų tarpe išlikę tik seni ištikimiausi, o naujų atsiradimo tikimybė mažėja, nes žmonės daug mažiau juda dėl karantino apribojimų, mažėjančių pajamų ir bendros pesimistinės atmosferos.

Reikia dar turėti omenyje tai, kad kai vyriausybės verslo paramai skirtos lėšos, numatytos tik po naujų metų, galės pasiekti savo tikslinę paskirtį - dalies verslo gali jau ir nebelikti. Tiesiog neišsilaikys iki to meto, ir tuo paskatins dar didesnį bedarbių skaičiaus augimą, kas, savo ruožtu vėl susiaurins gyventojų perkamąją galią.

Vienintelė šiuo atveju kažkiek dar prieinama galimybė išsilaikyti verslui, kuris tiesiogiai dar neuždraustas, tačiau apie kurį žmonės jau neturi informacijos ir todėl jis nyksta negalėdamas išlaikyti savo specialistų-darbuotojų - vienintelė galimybė - tai jungtis prie vieningos informacinės sistemos, kurią siūlo AddPress.eu ir skelbti apie save Lietuvai arba, jei yra poreikis - visam pasauliui.

Mūsų sistema padės jums išlaikyti esamus ir susirasti naujų klientų Jūsų produktui ar paslaugai, padės jiems atrasti kelią į jūsų tinklapį ar virtualų TV kanalą.

Šiandienos situacijoje išliks tik tie, be kurių niekas negali apsieiti bei tie, žinia apie kuriuos pasieks potencialių klientų ausis ir akis.

Pasistenkite būti jų tarpe.

Kreipkitės - mes padėsime viskuo.

UAB "Adpresa" kolektyvas

Parašykite mums