Kokią įtaką daro reklama jūsų verslo sėkmei?

Kalbėkime atvirai – įkyri ir atrodytų neišvengiama reklama neša visai priešingą rezultatą, nei norėtume tikėtis. Ypač, tai pasakytina apie reklamą internete, ir ypač tada, kai bandant atsidaryti puslapį - prieš akis iššoka reklaminis skydelis, kurį būtina uždaryti prieš patenkant į patį puslapį.

Jau nustatyta, kad potencialūs reklamos naudotojai labai konkrečiai stengiasi jos nematyti, ieškodami reklaminio skydelio kampuose išganingojo išjungimo mygtuko.

Daugelis skaitytojų per laiką išsiugdė sąmoningą savybę nepastebėti to, kas nesusiję su jų skaitomu tekstu ar peržiūrima vaizdo medžiaga. To, kas trukdo pasiekti jų ieškomą turinį. Tai natūrali apsauginė reakcija į tai, kas gadina nuotaiką, sklaido dėmesį, o ilgiau naršantiems internete ir kelia įsiūtį.

Ką daryti? Kokie sprendimai galėtų pritraukti potencialų naudotoją bent peržvelgti reklamą, kad atradus ateičiai dominančią prekę ar paslaugą, jis vėliau užsimanytų to ieškoti?

Žinoma, jokie netikėtai išnyrantys (kartais net ir iš paties teksto jam prasiskyrus) reklaminiai skydeliai, tikintis, kad potencialus klientas nespės užmerkti akių, jau nebeveikia arba veikia labai silpnai.

Sąmoninga „nematymo“ gynyba nuo nereikalingo ir atvirai „turginio“ turinio tik liudija, jog atėjo laikas (seniai atėjo) į reklamos naudotoją pažvelgti kaip į reklamos peržiūros pirkėją.

Taip, taip, - į pirkėją, siūlant jam tai, kas tiktų už prieinamą kainą ar apdovanojimą, o gal naudingą patirtį.

Todėl išvada prašosi savaime – interneto reklamos pagrindu suplanuota verslo plėtra gali būti pilnai sėkminga tik sukūrus glaudų ryšį su skaitytoju, kai pastarasis nesiekia tos reklamos ignoruoti.

Šiandien ties tuo dirbame ir pasistengsime pasiūlyti Jums viską, ką esame atradę patys ir ką yra atradę kiti dirbantys šioje srityje.

Parašykite mums