Kaip išsaugoti verslo apimtis kritiniu metu?

Visi, kas jau susidūrė su šia dilema užgriuvus koronaviruso infekcijai ir su ja sekusiu karantinu jau suprato. - vieno atsakymo nėra. Vieniems tinkama išeitis gali būti valstybės skiriama dotacija, kai kitiems reikia žūt būt išlaikyti pradėtą verslo plėtrą ir jau turimus klientus.

Nes visa tai praradus, net ir praėjus krizei, resursų pradėti viską iš naujo – jau gali nebeužtekti. O išlaikyti tai, kas jau pasiekta, bent daliai verslo - yra įmanoma. Ir tai jokia paslaptis.

Kas galėjo – atsidarė internetinės prekybos parduotuves, informacinius portalus ar / ir ėmė plačiau naudotis socialiniais tinklais bei reklamos įmonių paslaugomis.

Kadangi jūs esate čia ir skaitote – būtent apie jūsų verslo ar informacinių priemonių viešinimo reklamą mes ir norime pakalbėti.

Susikurti interneto parduotuvę ar įmonės informacinę svetainę yra tik nedidelės apimties reikalingo atlikti darbo dalis. Reikia dar kad į jūsų sukurtus resursus pradėtų eiti žmonės.

Kadangi patiems nuo nulio pradėti savo pačių verslo reklamą yra mažai realu - Savo naujai sukurtų tinklapių, interneto parduotuvių viešinimą, ir viską, kas susiję su informacijos perdavimu kuo platesniam žmonių ratui, jūs turėtumėte patikėti profesionalams, turintiems tam geriausius resursus ir specializaciją.

Turintiems internetinės reklamos plotus, t. y. tinklapių tinklą ir specialistų-programuotojų ratą, kurie jūsų reklamą patalpins, o jeigu reikia – tai ir apipavidalins pagal jūsų pageidavimus.

Jūs gi, turėtumėte susikoncentruoti tik į savo specifinių poreikių apibūdinimą, kad jų pagrindu būtų galima parengti jums maksimaliai tinkamus internetinius skelbimus ir pasirinkti jums pakeliamą viešinimo biudžetą, paskirstydami jį kelioms viešinimo (reklamos) bendrovėms.

Svarbiausia į ką reikėtų atsižvelgti – tai reklamos agentūrų ir tarpininkų disponuojamas tinklapių skaičius ir, žinoma, viešinimo kaina.

Jei viena iš jūsų viešinimo bendrovių jūs pasirinksite mus (UAB „Adpresa“) - be jokių garsų šūkių ar pažadų, nes mes nežadame – mes dirbame, - padarysime viską, kas įmanoma esamomis sąlygomis ir net daugiau, kad jūsų skirtos lėšos savo verslo plėtrai – būtų panaudotos kuo racionaliau ir duotų įmanomai maksimalų rezultatą.

Parašykite mums